Προσφυγή κατά του Πανθρακικού από τον… “άτακτο” Ντάνι Φερνάντεζ

Δια της νομικής οδού θα διεκδικήσει ο Ντάνι Φερνάντεζ τα χρήματα που του οφείλονται από τον Πανθρακικό, αφού δεν έχει βρεθεί η λύση, με τον Πανθρακικό με τον παίκτη να είναι έτοιμος για προσφυγή σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου.

Ο πρωην διεθνής Πορτογάλος τερματοφύλακας, βρίσκεται εδώ και καιρό σε διαμάχη με την ομάδα της Κομοτηνής, καθώς αξιώνει το ποσό των 62.450 ευρώ και την ελευθερία του. Μάλιστα, δηλώνει πως είναι απλήρωτος από τον  Νοέμβριο, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα παιχνίδια. Ο Φερνάντεζ κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport».

Στον Πανθρακικό υποστηρίζουν πως η εξωγηπεδική του ζωή είναι… άστατη, με πολλά ξενύχτια, ενώ μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι από την αγωνιστική του παρουσία, αλλά και τις δηλώσεις τους σε μέσα της Θεσσαλονίκης ότι θέλει να επιστρέψει στην πόλη όπου και μένει μόνιμα και κυρίως στην ομάδα που αγαπάει και δεν παραλείπει να βλεπει συχνά στην Τούμπα, τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Ηρακλη, ομάδα που αγωνίστηκε και σέβεται απεριόριστα.