Χωρίς Βιγιαφάνες, Σκαραμοτσίνο, Φωτάκη και Λαζάρ στην Κομοτηνή ο Παναιτωλικός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, του Παναιτωλικού, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος, κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η τελευταία προπόνηση, είχε ένα απρόοπτο, καθώς αποχώρησε ο Σκαραμοτσίνο. Ο Γάλλος αμυντικός, είχε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει την προπόνηση. Την Παρασκευή (19/2), θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φωτάκης και Λαζάρ που αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συντονισμού – επιτάχυνσης, ασκήσεις σέντρες – σουτ και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το πρόγραμμα, της προπόνησης  της Πέμπτης (19/2). Απουσίασε ο Βιγιαφάνιες που το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννη Αλεξόπουλο παρουσία του ιατρού της ομάδας μας Γρηγόρη Ζήση.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανθρακικό και την αποτελούν οι «Ετζενγκέλε, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μορένο, Μαρτίνες, Βασιλείου, Γοδόι, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης Κούσας, Μαλεζάς, Ράφαελ και Παπουτσογιαννόπουλος.

Ο Μαρτίνες ως MVP της 24ης αγωνιστικής, βραβεύτηκε την Πέμπτη (19/2) από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστο. 

Ο Μαρτίνες λοιπόν στο πλαίσιο της βράβευσής του επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια όλης της ομάδας έρχονται τα βραβεία. Αν ο Βιγιαφάνιες δεν έβαζε το γκολ από τη δική μου πάσα, αν ο Άλβες δεν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισα, μπορεί να μην έπαιρνα σήμερα το βραβείο. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου που είναι έγκυος, στους φίλους της ομάδας και στον Λούκας Βιγιαφάνιες, στον οποίο εύχομαι περαστικά για τον τραυματισμό του».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας τον Πανθρακικό το Σάββατο και θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι».