Χωρις Ηλιαδη η 20μελής αποστολή του Πανθρακικού ενόψει Παναιτωλικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (21/2, 15.00) με τον Μανουέλ Ρόκα να μην υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές, τον Ηλιάδη και τους γνωστους απόντες Λαδάκη και Σερφά.

Ο προπονητής του Πανθρακικού και οι συνεργάτες του δούλεψαν για άλλη μία μέρα μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους σε θέματα τακτικής, με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και για τελειώματα των φάσεων, με την τεχνική ηγεσία να επισημαίνει στους παίκτες τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για να διανυκτερεύσει, καθώς ο Ισπανός προπονητής θέλει να είναι η ομάδα του απόλυτα συγκεντρωμένη μια και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, ενώ για το λόγω αυτό κάλεσε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, με τους δύο που θα μείνουν εκτός να γίνονται γνωστοί λίγο πριν μεταβεί η ομάδα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού:
Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Τσουμάνης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Μεχία, Ρομέου, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Ροτζέριο, Μπάλντα, Ιγκόρ.