Κατεβάζει ομάδα ο ΠΑΟΚ στο τοπικό της ΕΠΣ Θράκης! Κοπή πίτας με… ειδήσεις

Ειδήσεις έκρυβε η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Fair Play, πριν από λίγες μέρες. Ο υπεύθυνος της  Ακαδημίας Γιώργος Μαρινάκης γνωστοποίησε και επισήμως την επικείμενη συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο επερχόμενο τοπικό πρωτάθλημα, ενώ ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος έκανε λόγο για τα θετικά του αθλητισμού όπως η εκγύμναση του σώματος και η καλλιέργεια της ψυχής. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια καθώς και από ένα κασκόλ του δικέφαλου του βορρά.

Τιμητικές πλακέτες για την εποικοδομητική συνεργασία, απονεμήθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη καθώς και στον σκάουτερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Αλεξανδρίδη. Ο τελευταίος δήλωσε ότι στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο να προπονεί αθλητές, αλλά και να προετοιμάζει χρήσιμους αυριανούς πολίτες.

Δείτε πιο κάτω, στο βίντεο του inkomotini, από όπου και η φωτογραφία, τα λόγια του υπευθύνου της Ακαδημίας  ΠΑΟΚ Κομοτηνής Fair Play Γιώργου Μαρινάκη και την ανακοίνωσή του για την επικείμενη κάθοδο της ομάδας στο ανδρικό τοπικό πρωτάθλημα, με στόχο τα παιδιά της Ακαδημίας να αποκτήσουν εμπειρίες από συμμετοχή σε επίσημους αγώνες…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2soc0LJJ21U” frameborder=”0″ allowfullscreen]