Γιουρόπα Λιγκ: Από εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Τόρο το γκολ της Ρόμα

Ο Βασίλης Τοροσίδης είχε τη μεγαλύτερη συμβολή στο μοναδικό γκολ της Ρόμα επί της Φέγενορντ. Βλέπετε, ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ομάδας έπαιξε το 1-2 με τον Ντανιέλε Βέρντι, προτού επιχειρήσει το γύρισμα από δεξιά ώστε να δώσει με καταπληκτική ασίστ έτοιμο γκολ στον Ζερβίνιο.

 

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Ρόμα προηγήθηκε, δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Ολύμπικο, με αποτέλεσμα η Φέγενορντ να φύγει με πολύτιμη ισοπαλία. Μάλιστα, η απάντηση ήρθε από έναν παλιό συμπαίκτη του Τόρο στον Ολυμπιακό, τον  Καζίμ Ρίτσαρντς που διαμόρφωσε στο 55′ έκανε το τελικό 1-1.

Έτσι Ρόμα και Φέγενορντ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ρόμα και Φέγενορντ στο «Ολίμπικο» και έτσι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του «Ντε Κάιπ» σε μία εβδομάδα. Με αυτό το αποτέλεσμα αμφότερες οι ομάδες έμειναν ζωντανές στη «μάχη» της πρόκρισης, με τους Ολλανδούς να έχουν ελαφρύ προβάδισμα.

Ως βασικοί πέρα από τον Τοροσδίδη ξεκίνησαν και οι Χολέμπας και Μανωλάς, καθιστώντας ελληνική την άμυνα των Ρωμαίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς, στους δρόμους και τις πλατείες της Ρώμης σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια από ολλανδούς οπαδούς με αποτέλεσμα πολλούς τραυματισμούς και συλλήψεις.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την εντυπωσιακή ενέργεια και την ασίστ του Βασίλη Τοροσίδη…