ΕΠΣ Έβρου: Πρόκριση για τον Ορέστη στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Παρά το ότι ο Παναγιώτης Οτέμπερης ήταν θεατής του αγώνα και  παρά το ότι χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ από την γηπεδούχο ομάδα, ο Ορέστης Ορεστιάδας τελικά προκρίθηκε για στον τελικό του βορείου ομίλου (και ημιτελικό) του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, αφού επιβλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης της Ένωσης Κυανής Ασβεστάδων με 1-0.

 

Ο ποδοσφαιριστής που έμελλε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για τον Ορέστη ήταν και πάλι ο Δημήτρης Παπαθανασίου (όπως θυμάται το orestisorestiadas, από όπου και η φωτογραφία, το είχε κάνει και στον αγώνα του πρωταθλήματος στην έδρα της ίδιας ομάδας), όταν τρία λεπτά πριν την λέξη του αγώνα, μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του πολύ καλού τερματοφύλακα της Ένωσης (που είχε στο ενεργητικό του πολλές σωτήριες επεμβάσεις).

Έτσι λοιπόν, στο 87′ άνοιξε το σκορ και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα, στο 86΄, ο Κώστας Μπακιρτζής είχε σουτ που μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα (η στολή του οποίου  περιέργως ήταν ίδια μ’ αυτή του Ορέστη) χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της Ένωσης και ξαναγύρισε στην αγκαλιά του. Έτσι τελικά δεν χρειάστηκε η ημίωρη παράταση. Ο αγώνας διεξήχθη Πέμπτη καθώς την Τετάρτη στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας φιλοξενήθηκε η αναμέτρηση Εβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας για την Γ’ Εθνική. 

Στον τελικό του βορείου ομίλου του κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου, από τον οποίο θα προκύψει το ένα εισιτήριο του τελικό, ο Ορέστης θα αντιμετωπίσει στο Νεοχώρι την τοπική ομάδα (που προκρίθηκε με 4 – 0 επί των Μεταξάδων σε αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη). Ο αγώνας πιθανότατα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (25/2/2015). Στον τελικό του νοτίου ομίλου θα κοντραριστούν ΑΟ Καππαδοκών και Ενωση Άνθειας Αρίστεινου.