Β’ Εθνική: Βαριά ήττα για την Ροδόπη στην Βέροια

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα της Ροδόπης 87’ στην Ημαθία από τον Αγροτικό Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, σε μια αναμέτρηση που η ομάδα της Κομοτηνής άξιζε κάτι καλύτερο, όπου ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά.

Το σκορ για τον Αγροτικό Αστέρα άνοιξε στο 30’ η Παπαδοπούλου, με την Ροδόπη να έχει δοκάρι στο 38’ με την Τσουκαλά. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους η ομάδα της Βέροιας έκανε δύο τα τέρματα της με την Ντούγκα στο 44’, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Παπαδοπούλου στο 49’ έκανε το 3-0. Στο 68’ η Καρακάλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να έρθει στο 80’ η Λισγάρα να μειώσει για την Ροδόπη και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας: Ψωμιάδου, Στρίμπα, Σκανδάλη, Φειμ. Κανταχάλη, Μουρατίδου, Τσαγκαλίδου, Κωνσταντινίδου (80′ Πιστοφίδου), Ντούγκα, Παπαδοπούλου, Κασιανίδου (32′ Δαλαγκίδου)

Ροδόπη 87′: Σταυρακάρα, Ψαρίδου (32′ Τσουκαλά, 65′ Κακουλίδου), Πατεράκη (75′ Παπαζη), Κατρακαζα, Γιάμπουρη, Λαζερμπίτσε, Τερζίδου, Μανέττα, Συμεωνίδη, Λισγάρα, Ζαχαριά