Η ήττα από τον Εθνικό έφερε την αναζήτηση 7ου προπονητή στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ούτε ο Πλάμεν Χριστόφ στέριωσε στην ΑΕΚ. Ο αγώνας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν ο πέμπτος για τον Βούλγαρο τεχνικό στον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς μην αντέχοντας την τραγική κατάσταση που βρίσκεται το τμήμα (χωρίς γήπεδο για προπόνηση, απλήρωτοι παίκτες κ.α.) αποφάσισε να παραιτηθεί μετά από δύο μήνες στην τεχνική ηγεσία. 

 

Είναι ο 6ος προπονητής που συμφωνεί με την ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και ο 5ος που κάθισε φέτος στον πάγκο της ομάδας, αλλά τελικά αποχωρεί. 

Τη σεζόν ξεκίνησε ο Χόρχε Ελγκέτα, έπειτα υπήρξε προφορική συμφωνία με τον Άκη Φλαούνα (μάλιστα του εκδόθηκε και κάρτα προπονητή) και μετά από λίγες ώρες υπήρξε νέα συμφωνία με τον Αργεντίνο προπονητή για να συνεχίσει, ο οποίος όμως δεν κάθισε ξανά στον πάγκο, αφού αρνήθηκε να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. 

Έπειτα ανέλαβε παίκτης- προπονητής ο Ανδρέας Ανδρεάδης στα ματς με ΠΑΟΚ και Λαμία. Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Γιώργου Κλαρούδα ο οποίος έμεινε μόλις για ένα ματς κόντρα στη ΜΕΝΤ, ενώ την… σκυτάλη πήρε ο Ζήνων Ζοφόλης που βρέθηκε στον πάγκο για τρείς αγώνες (με Παμβοχαϊκό, Ορεστιάδα, Άρη).

Τελευταίος στην μακριά λίστα ήταν ο Βούλγαρος ο οποίος ανέλαβε ουσιαστικά τέλη Δεκέμβρη και είχε την καθοδήγηση του τιμήματος για πέντε αγώνες (με Κηφισιά, Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Εθνικό). Έτσι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση 7ου προπονητή για την φετινή σεζόν. 

Ο κ. Χριστόφ λίγο πριν πετάξει για την πατρίδα του, δήλωσε: «Φεύγω από την ομάδα γιατί θεωρώ ότι με τα προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ήθελα. Τα προβλήματα είχαν συσσωρευτεί λόγω της διαχείρισης που είχαν κάνει οι διοικούντες το τμήμα τους προηγούμενους μήνες και μολονότι ο κύριος Αλεξίου κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ήταν αδύνατο να ξεπεραστούν. Εύχομαι η ΑΕΚ να μπορέσει να βρει το δρόμο της και να μείνει στην κατηγορία».