Γ’ Εθνική Γυναικών: Νίκη με ανατροπή για τις Βασίλισσες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ακόμη μια νίκη πέτυχαν οι Βασίλισσες Θράκης που κέρδισαν στο γήπεδο της Ασπίδας με 2-1 την ομάδα των Πιερίδων Μούσων, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο σκορ.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού είχε τα ηνία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κινδύνους στην αντίπαλη εστία, και μάλιστα σα να  μην έφτανε αυτό στο 12’ και κόντρα στην ροή του αγώνα η Μαρία Κόλτση  μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τις φιλοξενούμενες, που κατάφεραν να κρατήσουν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με την συμπλήρωση 59’ λεπτών αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ της Παπαϊωάννου η Ξανθούλα Αρβανιτίδου πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας από την Κατερίνη. Στο 67’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τις Πιερίδες που ταξίδεψαν στην Ξάνθη με 11 παίκτριες, και είδαν την Γεωργία  Μετενίδου να αποχωρεί από το γήπεδο τραυματίας, καθώς υπέστη διάστρεμμα. ‘Έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα οι Βασίλισσες πίεσαν ψηλά τις αντίπαλες τους και με την συμπλήρωση  75’ λεπτών κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, με την Ολυμπία Στεφανίδου να μπαίνει από δεξιά και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Πιερίδων για δεύτερη φορά. Το 2-1 έμελε να είναι και το τελικό σκορ, με την Μπουρντούνη στο 90’ να σώζει τις Βασίλισσες στο πολύ επικίνδυνο σουτ της Κωσταντίνας Πολυχρωνίδου. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους  Οζγκάν Ραίφ και Αργύρη Σαμουρκασίδη.

Βασίλισσα Θράκης: Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Παπατζέλου, Ποιμενίδου(46’ Πολυζωίδου), Λαζαρίδου Ζ.(88’ Μπενακίδου), Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Βλάχου, Στεφανίδου.

Πιερίδες Μούσες: Τσιώνη, Κόλτση Χ., Παλαμά, Μουτάφη, Βίσμπα, Μετενίδου Γ., Γκούτζα, Πολωνίδου, Μετενίδου Ι., Πολυχρωνίδου, Κόλτση Μ.