Παράπονα του Δεληκώστα από τους παίκτες του για την ήττα στο Βραχάτι

Στεναχωρημένος από την εύκολη ήττα στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κώστας Δεληκώστας, εκφράζοντας πολλά παράπονα προς τους παίχτες του, κυρίως για την υποδοχή της ομάδας, αλλά έχοντας την ελπίδα ότι ο ΑΟΟ θα παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Δυστυχώς δεν αντέξαμε στην υποδοχή. Ο Παμβοχαϊκός μας χτύπησε πολύ στο σερβίς και δεν αξιοποιήσαμε σωστά τις ευκαιρίες που είχαμε στα δύο πρώτα σετ. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το ματς και κοιτάμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη για το Κύπελλο. Θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας, με διαφορετική ψυχολογία. Ελπίζω να παίξουν όλοι οι παίκτες μου καλά ώστε να είμαστε ως σύνολο ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό».

Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Δημήτρης Ζήσης είπε: «Παίξαμε πολύ καλά. Με τέτοιο σέρβις που κάναμε δεν χάναμε με τίποτα. Συνεχίζουμε για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στόχος είναι η 5η ή η 6η θέση. Θεωρώ πως άδικα βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση κι αυτό αποδείχτηκε και σήμερα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό φινάλε για να δώσουμε χαρά στη διοίκηση και στον κόσμο. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με την Κηφισιά εκτός έδρας αλλά θα παίξουμε ελεύθερα με στόχο τη νίκη».