Το pregame του αγώνα κυπέλλου ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη (19:30, LIVE ThrakiSportS)

Mε τον αγώνα στο Ηράκλειο ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, και η Skoda Ξάνθη φιλοξενείται από τον προβληματικό ΟΦΗ των δεκαέξι παιχτών (19:30, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS σε live text). 

Οι δύο «μονομάχοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, και κυρίως η Ξάνθη βλέποντας τα προβλήματα του αντιπάλου της έχει τη χρυσή ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρόκριση από τον πρώτο κιόλας αγώνα, αφου οι Κρητικοί θα ξανακατέβουν στον αγώνα με 16 πάιχτες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετα την ισοπαλία στην Καλλονή που η ομάδα θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη για το πρωτάθλημα, προετοίμασε την ομάδα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφου και ο Κλέιτον ξεπέρασε τα  πρόβλημα που είχε και θα είναι κανονικά στην αποστολή στο Ηράκλειο.  Η αποστολή της Skoda Ξάνθης: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Κλέιτον, Βάλτερ, Καπετάνος, Σολτάνι, Ορφανίδης Π.

Από την άλλη παρά τα συνεχή και ανελέητα χτυπήματα που δέχεται τον τελευταίο μήνα, ο ΟΦΗ εμφανίζεται αποφασισμένος για μία ακόμα αγωνιστική υπέρβαση. Οι νεοαποκτηθέντες για μια ακόμα φορά, δεν θα παίξουν και σήμερα ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Περογαμβράκης. Η δεκαεξάδα του ΟΦΗ για το ματς με την Ξάνθη: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ, Μπολάκης, Μαραθιανός και Περογαμβράκης. Εκτός έμειναν ο Γιαγκιόζης και οι εννιά νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές.