Κερδίστε από το ThrakiSportS χαρταετούς των αγαπημένων σας ομάδων της Θράκης

Η Τσικνοπέμπτη πέρασε, η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει. Μαζί με τα καρναβάλια, θα έχουμε και το πέταγμα του χαρταετού και με αυτήν την αφορμή, το ThrakiSportS πρωτοτυπεί για μια ακόμα φορά και χαρίζει την δυνατότητα στους αναγνώστες του να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη γιορτή με χαρταετό της αγαπημένης τους ομάδας από την Θράκη.

Ο χαρταετός αποτελεί ένα αγαπημένο παιδικό παιχνίδι και η ομάδα ο πρώτος μεγάλος έρωτας κάθε παιδιού – και παντοτινός αφού είναι αλήθεια ότι την ομάδα που πρώτα ερωτεύεσαι, δεν την ξεχνάς ποτέ. Για αυτό και οι χαρταετοί με τις αγαπημένες ομάδες αποτελούν αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη πέραση στα διάφορα καταστήματα παιχνιδιών και τους πλανόδιους πωλητές αυτήν την περίοδο.

Ωστόσο παρατηρήσαμε ένα κενό! Ενώ υπάρχουν χαρταετοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Άρη, της ΑΕΚ, του Ηρακλή κλπ, δεν βρήκαμε σε όσες βιοτεχνίες και αν απευθυνθήκαμε χαρταετούς των ομάδων της Θράκης! Της Skoda, του Πανθρακικού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας, της Ασπίδας Ξάνθης, του ΓΑΣ Κομοτηνή, του Έβρου Σουφλίου. “Δεν παράγονται γιατί δεν συμφέρουν”, ήταν η απάντηση.

Το κενό αποφάσισε να το καλύψει το ThrakiSportS. Δώσαμε τα χρώματα και τα σήματα των συγκεκριμένων ομάδων της Θράκης μας και αναμένουμε μέχρι την προσεχή Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου (πριν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δηλαδή) να έχουμε στα χέρια μας μια παρτίδα 50 συνολικά χαρταετών με σχέδια και χρώματα των ομάδων του γεωγραφικού μας διαμερίσματος. Κάθε χαρταετός έχει φυσικά ουρά και δίνεται με τον σπάγκο (καλούμπα).

Αυτοί οι χαρταετοί δίνονται ως δώρο στους πιστούς αναγνώστες του ThrakiSportS. Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τον χαερταετό της αγαπημένης σας ομάδας, σπεύσατε! Στείλτε μας e-mail στο thrakisports@yahoo.gr  στο οποίο θέλουμε απαραίτητα να μας αναφέρετε όνομα, επίθετο, πόλη παράδοσης, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς φυσικά και την αγαπημένη σας ομάδα, τον χαρταετό της οποίας επιθυμείτε να αποκτήσετε. 

Συνολικά θα έχουμε δέκα χαρταετούς της Skoda Ξάνθη, του Πανθρακικού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και από πέντε της Ορεστιάδας, της Ασπίδας Ξάνθης, του ΓΑΣ Κομοτηνή και του Έβρου Σουφλίου. Σε περίπτωση που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση, οι χαρταετοί θα δοθούν με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 20/2 και θα υπάρξει άμεση ενημέρωση τηλεφωνικά στους νικητές για να παραλάβουν έγκαιρα το δώρο τους.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αναγνώστες που θα ενδιαφερθούν, θα “εγγράψουν υποθήκη” για να εξασφαλίσουν τον χαρταετό της αγαπημένης τους θρακιώτικης ομάδας για την επόμενη χρονιά, όταν και πιο οργανωμένα το ThrakiSportS θα φροντίσει σε συνεργασία με μεγάλη βιοτεχνία κατασκευής χαρταετών να εξασφαλίσει μεγαλύτερες “παρτίδες” με τους χαρταετούς όλων των ομάδων της Θράκης μας!!!