Ενθαρρυντικά σημάδια είδε ο Ανδρεάδης παρά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό

Ενώ όλη η Ελλάδα είχε στραμμένη τη προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι του ποδοσφαιρικού κυπέλλου στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι δυο  ομάδες την ίδια ώρα κοντραρόζονταν και στο βόλει στη Γλυφάδα, σε εξ’ αναβολής αγώνα που ολοκλήρωσε την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Και μπορεί στο ποδόσφαιρο παρα την κατηγορία που χωρίζει τις δυο ομάδες η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να πήρε 1-1 μέσα στον Πειραιά, ωστόσο στο βόλει η διαφορά δυναμικότητας παρά ότι συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία είναι χαώδης υπέρ του Ολυμπιακού που επικράτησε σχετικά άνετα με 1-3 σετ (16-25, 25-21, 21-25, 21-25).

«Τα σημάδια από τη σημερινή εμφάνιση είναι ενθαρρυντικά. Κάναμε λάθη απειρίας μετά το 1-1 στα σετ. Η ομάδα βελτιώνεται σιγά-σιγά. Αυτό δεν ήταν ματς που μπορούσαμε να κυνηγήσουμε τη νίκη. Κρατάμε την εμφάνιση και συνεχίζουμε. Ελπίζουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να διεκδικήσουμε πόντους», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο εβρίτης αρχηγός της ΑΕΚ Ανδρέας Ανδρεάδης.

Ο Ανδρεάδης κέρδισε εννέα πόντους (5/10 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ), άλλον έναν ο Δημητρούδης (1/1επ) ενώ συμμετοχή στον αγώνα είχε και τρίτος εβρίτης, ο κορυφαίος ρούκι της περσινής σεζόν Δημήτρης Χατζόπουλος, που επέστρεψε τελικά στην Ένωση μετά από περιπετειώδη μεταγραφή και συμμετέχει στους τελευταίους αγώνες.  

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι η επόμενη αντίπαλος του Εθνικού για το πρωτάθλημα Volley League σε αγώνα που θα γίνει στη Γλυφάδα, ενώ ο Ολυμπιακός προερχόταν από τις δύο νίκες επί του Εθνικού για το πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη και προ δεκαημέρου στον τελικό του Λιγκ Καπ στο “Μάκης Λιούγκας” της Γλυφάδας.

Με τη νίκη του, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει πλέον να υποδεχθεί στο απόλυτο ντέρμπι της κανονικής πεεριόδου τον δεύτερο ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Κυριακή. Έτσι μετα και το αποτέλεσμα αυτο η βαθμολογία μετά από 15 αγώνες έχει διαμορφωθεί ως εξής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ):
1.     Ολυμπιακός         40 
2.     Π.Α.Ο.Κ.          39 
3.     Α.Ο. Κηφισιάς          30     
4.     Εθνικός Αλεξανδρούπολης     29
—————————————
5.     Α.Ο.Φοίνικας Σύρου     27
6.     Παναθηναϊκός             27
7.     Α.Ο. Ορεστιάδας      21
8.     Παμβοχαϊκός             19
—————————————  
9.     Μ.Ε.Ν.Τ.             13
10.    Άρης                  10  
11.    Α.Ε.Κ.                   8
12.    Λαμία                   7