Απαρνήθηκε την Ορεστιάδα για τον Άρη αλλά αυτός τον κερνά… διακοπή συμβολαίου

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  «Έτσι είναι αν ζητάς αυτά που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιο και μετά από 5 μήνες δεν γίνεται τίποτα σου κάνουν και διακοπή. Αρε καημένο βολλεακι πως σε καταντήσανε έτσι»!

Με τα λόγια αυτά σχολίασε ο Στέλιος Νικηφορίδης τις διαρροές στον οπαδικό ηλεκτρονικό Τύπου του Άρη ότι το κιτρινόμαυρο ΤΑΑ πρόκειται τα προχωρήσει στην διακοπή του συμβολαίου του, επειδή δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης όπως είναι γνωστό, μετά τα Χριστούγεννα είχε έρθει στην Ορεστιάδα, έκανε προπονήσεις με τον ΑΟΟ και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε μεταγραφή, αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Άρη και να επιστρέψει στην ομάδα.

Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται ότι δεν καλυτέρευσαν, οι δεσμεύσεις που είχαν δοθεί μάλλον πήγαν… στράφι και ο παίκτης βρίσκεται (ξανά) ένα βήμα πριν την έξοδο. Αν και  ο αθλητής δεν έχει καμία ενημέρωση περί διακοπής από επίσημα χείλη, αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Άλλωστε αυτές προαναγγέλθηκαν από το allaboutaris, το οποίο έγραψε σχετικά το ακόλουθο δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγε ο Νικηφορίδης στην σελίδα του στο facebook με το σχόλιο που προαναφέρθηκε:

“Παρελθόν θα αποτελέσει για τον ΑΡΗ ο Στέλιος Νικηφορίδης, για δεύτερη φορά φέτος, σε μία ιστορία που δείχνει πως επαναλαμβάνεται. Οπως και στον 1ο γύρο έτσι και τώρα, ο έμπειρος ακραίος αποφάσισε να μην ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λόγω των οικονομικών διαφορών που έχει με τη διοίκηση. Η τελευταία υποστηρίζει πως ενώ έδωσε στον παίκτη σπίτι όπως είχε ζητήσει, ο ίδιος μετά ζήτησε να του δοθούν και κάποια από τα χρήματα που του οφείλονται. Αίτημα που δεν υλοποιήθηκελόγω της οικονομικής αδυναμίας που υπάρχει και έτσι δεν έπαιξε στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στο ντέρμπι του 1ου γύρου. Η ενέργεια αυτή φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τη διοίκηση να είναι έτοιμη να προχωρήσει στη διακοπή του συμβολαίου του”