Μπλόκο ΕΠΟ στον ΟΦΗ για τις 9 μεταγραφές που δεν παίζουν κόντρα στην Ξάνθη

Χωρίς τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα και χωρίς για ένα ακόμα παιχνίδι το τελευταίο μήνα να συμπληρώνει 18αδα, θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ την Ξάνθη την Πέμπτη στις 19:30, αφού η ΕΠΟ απαγόρευσε τις μεταγραφές της ηρακλειώτικης ομάδας να αγωνιστούν μέχρι νεωτέρας.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία δεν έκανε δεκτή την έκδοση των δελτίων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της κρητικής ομάδας. Ετσι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τις 9 μεταγραφές του, καθώς η ΕΠΟ είπε νέο «όχι» στην έκδοση των δελτίων τους, λόγω της μη τακτοποίησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Από την πλευρά του ΟΦΗ περιμένουν στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ, προκειμένου να καταθέσουν έφεση, για να δουν αν θα μπορέσουν τελικά να έχουν τους νέους παίκτες έστω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ως εκ τούτου ο ΟΦΗ πηγαίνει χωρίς «ανάσες» για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη, με τον Νίκο Αναστόπουλο να έχει στη διάθεσή του τους ίδιους 15 ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το «κουπί» τις τελευταίες εβδομάδες. Οι 15αδα του ΟΦΗ: Λόρια, Αγριμάκης, Μονιάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπολάκης, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Μανιδάκης, Μαραθιανός, Τζορτζ, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι.