Κάρτα μέλους με προνόμια για τους κατόχους της ετοιμάζει ο ΑΟ Ορεστιάδας

Η επαναφορά της τιμής των εισιτηρίων στα πέντε ευρώ με δυνατότητα ο κόσμος να αγοράζει πιο ακριβά, σε διπλάσια ή τριπλάσια τιμή προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, δεν είναι το μόνο μέτρο στο οποίο προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας για να ενισχύσει το ταμείο του συλλόγου.

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Καρράς στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα στο Ράδιο Έβρος, προωθείται άμεσα και η δημιουργία μιας νέας κάρτας μέλους με bonus για τους φίλους του ΑΟΟ που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

«Στην ουσία αυτό που έχουμε σκεφτεί και θα το δρομολογήσουμε άμεσα εντός των επόμενων 2 -3 ημερών είναι η εγγραφή μέλους που θα λαμβάνει αποφάσεις και μέρος  στην γενική συνέλευση της ομάδας με ένα δελτίο –κουπόνι της τάξεως των 50 ευρώ, το οποίο θα έχει ανταπόδοση για όποιον το αγοράσει. Η απλή εγγραφή μέλους έχει 30 ευρώ που έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε. Η νέα κάρτα μέλους θα διαφοροποιείται ως εξής. Θα έχει μέλη και συνδρομητές που θα μπορούν να απευθύνονται στην τοπική αγορά και να δικαιούνται έκπτωσης στα καταστήματα, τα οποία αυτή στιγμή είναι 20 και περιλαμβάνουν φαγητό, διασκέδαση, ένδυση, υπόδηση και άλλα καταστήματα που έχουμε έρθει σε συμφωνία για να έχουμε έκπτωση της τάξης του 5-10 και 15%» υπογράμμισε ο κ. Καρράς για το νέο εγχείρημα των «πράσινων» του Έβρου.

Σε σχέση με τη νέα τιμολογιακή πολιτική του ΑΟΟ στα εισιτήρια της ομάδας, ο κ. Καρράς επισήμανε: «Βάλαμε τα πράγματα κάτω και είδαμε και τις αντιδράσεις του κόσμου. Αυτό που θέλουμε σαν διοίκηση και σαν ΑΟΟ είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Να βλέπουμε πολλά παιδιά, πολλές οικογένειες και προς αυτήν την κατεύθυνση η απόφαση είναι να ισχύουν τρεις τιμές στα εισιτήρια. Να υπάρχουν των 5, 10 και 15 ευρώ, με βάση αυτά των 5 ευρώ και με δυνατότητα οικονομικής ενίσχυση από τους φιλάθλους στην είσοδο. Δηλαδή πληρώνει 5 ευρώ το στάνταρ εισιτήριο ή μπορεί να επιλέξει αν θέλει εισιτήριο των 10 ή 15 ευρώ ως οικονομική στήριξη που θα είναι πολύτιμη για εμάς από την άποψη ότι με τα αυξημένα έξοδα που έχει η ομάδα αυτήν την περίοδο θα μας βοηθήσει οικονομικά να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη και κρίσιμη εποχή. Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες ια τις τσέπες όλων μας, το ζούμε καθημερινά όλοι, αλλά ζητάμε από τον κόσμο και μέχρι το τέλος της σεζόν, να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα. Να συνδράμει με αυτήν την οικονομική ενίσχυση γιατί είναι πολύτιμη για εμάς. Πιστεύω πως θα του το ανταποδώσουμε αυτό παίζοντας καλό βόλεϊ, οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Μην ξεχνάτε πως την επόμενη εβδομάδα έχουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η πόλη το περιμένει πως και πως».