Photos: Η κοπή βασιλόπιτας της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας για το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής στο Sultan Tepe!

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών επίσημοι, χορηγοί, αλλά και όλοι οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Κομοτηνής. Αξίζει να σημειωθεί πως την παρουσίαση επιμελήθηκε ο προπονητής των ακαδημιών Μανώλης Δαφτσής!

Μαζί με την κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Γεωργαντάς, πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις χορηγών και ανθρώπων του αθλητισμού!

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι:
Στέλιος Γκουτάκος (ιδιοκτήτης Kaffeine)
Κώστας Χαφτόπουλος (ιδιοκτήτης Sultan Tepe)
Ηλίας Γκιρίτσης (για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο)
Αθανάσιος Ντούρας (Διαιτητής)
Ἀναστασία Λιβεριάδου (Πρόεδρος τῆς ΔΕΚΕΠΑΚ)
Δημήτρης Μιχέλης (Πρόεδρος Σ.Δ.Κ. Θράκης)

Στους παρευρισκομένους μίλησαν ακόμα η Άρτεμις Τσολάκη, κινητήριος μοχλός της πρωτοβουλίας «Ο Άη-Βασίλης άργησε μία μέρα» και ο Νίκος Τσαλικίδης, περιφερειακός σύμβουλος! Το κέφι ήταν αμείωτο, με ζωντανή μουσική, χορευτικές επιδείξεις στο ζεϊμπέκικο από τον πρόεδρο  Γεωργαντά, τον προπονητή Βασίλη Στοάκη, τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη αλλά και τον νεαρό  Θοδωρή Λεφή! 

Οι «παλάιμαχοι» της ομάδας βέβαια ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση με τις χορευτικές ικανότητες και το αστείρευτο κέφι. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, όπως υπογεγραμμένη φανέλα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και Ιωνικό Νίκαιας, υπογεγραμμένη μπάλα από την Ε.Κ. Καβάλας και άλλα όμορφα δώρα!

Τα παιδάκια των ακαδημιών απόλαυσαν με το παραπάνω τις στιγμές, οι γονείς χαλάρωσαν ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν με ευχές για υγεία και επιτυχίες στον σύλλογο! Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση…