Η κατασκοπία του Ολυμπιακού από το προπονητικό τιμ του Εθνικού ενόψει τελικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Ο Ολυμπιακός κέρδισε αρκετά δύσκολα με 3-1 σετ τον Άρη και θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας.

 

Στην αναμέτρηση αυτή ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είχε την ευκαιρία να κατασκοπεύσει τον Ολυμπιακό, για τον οποίο όχι μόνο είχε προβλέψει ότι θα κερδίσει τον Άρη αλλά έχει ήδη χρήσει και ως μεγάλο φαβορί στον τελικό του Σαββάτου.

Το πρώτο σετ του δεύτερου ημιτελικού ο Μουστακίδης το παρακολούθησε από την εξέδρα, παρέα με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα. Στην συνέχεια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είδε την συνέχεια του παιχνιδιού παρέα με τον βοηθό του Ανέστη Γιαννακόπουλο και τον στατιστικολόγο της ομάδας (και προπονητή της Νίκης Αλεξανδρούπολης) Ιπποκράτη Δήμιτσα.

Στο τέταρτο σετ ο κόουτς του Εθνικού αναχώρησε, προφανώς για να πάει στο ξενοδοχείο και να βρει τους παίκτες του, που είχαν ήδη αποχωρήσει. Έμειναν όμως πίσω οι άλλοι δύο, να καταγράφουν στα μπλοκάκια τους και με την κάμερα τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ενόψει της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί το Σάββατο.

Τότε που ο Εθνικός θα βρεθεί απέναντι στην πρόκληση της κατάκτησης ενός τροπαίου. Ένα τρόπαιο που έτσι όπως έπαιξαν οι ομάδες στους ημιτελικούς του Σαββάτου, δεν είναι απίθανο να καταλήξει στην Αλεξανδρούπολη…