Θρίαμβος Γκιρτζίκη! Με συντριπτικό ποσοστό 93% εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Λίγο πριν το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park στο Πεδίον του Άρεως, όπου συγκεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι όλων των Ενώσεων της χώρας, και ανακοινώθηκε το τελικό αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με αυτό, ο Γ. Γκιρτζίκης εκλέγεται με 51 ψήφους σε σύνολο 55 συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, καθώς υπήρχαν μόλις τέσσερα λευκά (ως γνωστόν κατέβηκε υποψήφιος χωρίς να έχει ουσιαστικά αντίπαλο). Έτσι με ένα συντριπτικό ποσοστό που αγγίζει το 92,72% ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκλέγεται νέος πρόεδρος της ΕΠΟ!

To ThrakiSportS ήταν “παρών” στο ξενοδοχείο, κάλυψε την ιστορική στιγμή και σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την διαδικασία, στην οποία ψήφισαν για λογαριασμό των τριών Ενώσεων της Θράκης οι Χρήστος Καραβασίλης από τον Έβρο, Μάνος Γαβριηλίδης από την Ροδόπη και Σάββας Υφαντίδης από την Ξάνθη.

Ο νέος πρόεδρος, λίγο μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία της ΕΠΟ, συγκεντρώνοντας ρεκόρ ψήφων, μίλησε για τη νέα… εποχή, καλώντας τις ομάδες που έχουν δημιουργήσει… μέτωπο κατά της Ομοσπονδίας να προστατεύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Κατ’ αρχήν, οι ομάδες μπορεί να παίρνουν τις θέσεις που παίρνουν, αλλά πρέπει να είναι πιο επιεικείς και να μην βάλλουν στο προϊόν, στο οποίοι, οι ίδιοι θέλουν να έχουν έσοδα. Θα πρέπει να το προστατεύσουν. Η αμφισβήτηση δεν είναι καλή για εμάς που προερχόμαστε από το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί οι Ενώσεις είναι αυτές που αποφασίζουν για την Ομοσπονδία. Οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά», υποστήριξε σχετικά στις πρώτες του δηλώσεις.

Πιο αναλυτικός όμως είναι στην μεγάλη συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στο ThrakiSportS και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Περισσότερα σε λίγο…