Γ’ Εθνική: Nίκη κορυφής της Καβάλας επί του Έβρου Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με τον Αργύρη Μπαρέττα  να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα της Καβάλας, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο ΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του και ισάριθμη εντός έδρας παιχνίδια μέσα στο 2015 ενώ ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο 2015 και συνέχισε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον μόλις έναν βαθμό και μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

Αντιθέτως, η Καβάλα μετά  το αγχωτικό, αλλά πολύτιμο, 1-0 του μαχητικού Έβρου Σουφλίου στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε συνδυασμό με το αναπάντεχο για πολλούς 1-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, πάτησε ξανά κορυφή και θα υποδεχθεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης από θέση ισχύος την ερχόμενη Κυριακή (18/1), στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης λοιπόν πέτυχε στο 23’ ο Μπαρέττας, ενώ στο 45΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα όταν ο Διαμαντίδης έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ. Ωστόσο λίφο πριν το τέλος του αγώνα ο Έβρος Σουφλίου που στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε απόδοση, έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Έβρος Σουφλίου, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε λόγω της γνωστής δίμηνης τιμωρίας τον προπονητή του Γιώργο Αραμπατζή στον πάγκο, ολοκλήρωσε το ματς χωρίς ούτε τον βοηθό προπονητή A. Πατσίδη που στο 70’ αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ (Γ. Ισπυρλίδης): Φυρινίδης, Κοσμίδης (75’ Σταματόπουλος), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Παρμαξίδης, Παππάς (73’ Παπαδόπουλος Γρ.), Μπαρέττας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας (81’ Μπάτζιος).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Λαμπερνάκης, Παναγιώτου (51’ Αντωνιάδης), Κίτσος, Μπάμνιος, Ευφραιμίδης (58’ Ναθαναηλίδης), Δραγανίδης, Γωνιάδης, Αμέτ Ερκάν, Μεμέτ Εμρέ (75’ Λίτσιος), Τοπούζης.