Ένας ήρθε, δύο έφυγαν από τον Έβρο Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Μία προσθήκη μετράει ήδη η ομάδα του Έβρου Σουφλίου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, την ίδια ώρα ωστόσο έχουν αποχαιρετίσει την ομάδα δύο παίκτες από εκείνους που ξεκίνησαν στο ρόστερ του περασμένου Σεπτεμβρίου με αρκετά σημαντική συμβολή στην μέχρι τώρα πορεία της.

 

Ο λόγος για τους Κέρι και Κουρέλα. Ο “πεναλτάκιας” Κέρι, όπως τον αποκαλούσαν στο Σουφλί αφού ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που αναλάμβανε τις εκτελέσεις της εσχάτης των ποινών όποτε προέκυπτε, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην περιοχή και έτσι επέστρεψε στην κεντρική Μακεδονία, όπου συνεχίζει την καριέρα του, έχοντας στο παρελθόν απασχολήσει και μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται όμως και ο Νίκος Κουρέλας, που έχοντας εμπειρία από ΑΕΚ και Άρη, είχε προσδώσει ποιότητα στην ομάδα του Σουφλίου. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη αποχώρησε από την ομάδα και αναζητεί νέα στέγη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εξού και η απουσία του την περασμένη Κυριακή από το εξαναβολής παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο, στο ρόστερ της ομάδας έχει προστεθεί ο Λάμπρος Φέτσης. Ο 22χρονος αριστερός μέσος είχε μέχρι πέρυσι αξιοπρεπέστατη πορεία στην Γ’ Εθνική με τον Τυλικράτη Λευκάδας (φωτό από την παραλαβή του μεταλλίου της συμμετοχής στον τελικό του κυπέλλου της νησιωτικής ΕΠΣ το 2011, όταν ακόμα η ομάδα αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική).

 

Πιο πριν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ατρομήτου Περιστερίου, από όπου και ξεκίνησε, τον Πανιώνιο και τον Θρασύβουλο. Η προσθήκη του αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του Έβρου ώστε να πετύχει τον δύσκολο στόχο της παραμονής, έχοντας παρακαταθήκη την σχετικά καλή πορεία, ειδικά στο πρώτο μισό του φετινού πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.