Photos: Η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου ΑμεΑ Κότινος Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου ο σύλλογος ΑμεΑ Κότινος Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση έδωσαν το παρών αρκετοί αθλητές του συλλόγου, μέλη της διοίκησης καθώς και πλήθος κόσμου, οι οποίοι χειροκρότησαν τους αθλητές και όλο το επιτελείο για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Το φλουρί στην βασιλόπιτα που έκοψε ο πατήρ Δημήτριος έπεσε στο κομμάτι των αθλητών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών για τις επιτυχίες τους το 2014. Ειδικότερα οι Σταμάτης Παπάζογλου, Βάιος Πεταλούδης, Τηλέμαχος Πανταζίδης και Μαρία Κυριακίδου βραβεύτηκαν για τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Ακολούθησε η παρουσίαση ενός νέου αθλητή του συλλόγου, του Ανδρέα Μόμτσιου στον στίβο, ο οποίος έχει καταγωγή από το Διδυμότειχο και ξεκίνησε τον αθλητισμό μετά από παρακίνηση του Εβρίτη πρώην πρωταθλητή Κώστα Γκατσιούδη, που μίλησε στην εκδήλωση ευχόμενος υγεία, καλή συνέχεια στον σύλλογο με πολλές επιτυχίες και επισημαίνοντας το ρόλο των αρμόδιων πολιτικών φορέων που πρέπει να σταθούν κοντά στους αθλητές.

Μεγάλη επιτυχία του συλλόγου υπήρξε επίσης η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ Πινγκ Πονγκ στην Αλεξανδρούπολη, που αποκόμισε τις καλύτερες των εντυπώσεων, ενισχύοντας μάλιστα και το τμήμα πινγκ πονγκ των Εβριτών με δύο αθλητές τους Γιώργο Μουχθή και Νίκο Αλατσιατιανό.