Ενθουσιασμένος ο Βαλσαμίδης που θα ζήσει την εμπειρία του “Βικελίδης”

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ως μία σπουδαία εμπειρία για τον ίδιο αλλά και την ομάδα του χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Παναγιώτης Βαλσαμίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης .

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλ. Μετρόπολις»:

Για την ομάδα του Εθνικού: «Είμαστε μία ομάδα ιστορική που κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες. Κάνουμε την προσπάθεια μας να δυναμώσουμε τα τελευταία χρόνια».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη: «Για εμάς μπορεί να είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα αγωνιστικά, αλλά θα το απολαύσουμε όλοι. Παίκτες, παράγοντες και κόσμος. Δεν παίζεις κάθε μέρα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο όπως ο Άρης και σε μία τόσο ιστορική έδρα. Για μένα ο Άρης είναι περαστικός από την κατηγορία».

Για τον φετινό Άρη: «Ο Άρης είναι το φαβορί για την άνοδο, βάση ονόματος και μόνο. Δεν παίζουν όμως μόνο οι φανέλες του Άρη ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά έχει απέναντι του δύο αξιόλογες ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Φαντάζομαι ότι θα γεμίσουν το γήπεδο την Κυριακή. Θέλουμε πάντα να παίζουμε σε μεγάλα γήπεδα πόσο μάλλον στο «Κλ. Βικελίδης».