Φήμες για υποψηφιότητα του Ντέμη Νικολαΐδη στις επικείμενες εκλογές

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Εντονότατη φημολογία ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόκειται να είναι υποψήφιος βουλευτής έχει υπάρξει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του arouraios.gr, o γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Γιώργο Παπανδρέου για να είναι υποψήφιος στη Β” Αθηνών με το νέο κόμμα. “Αυτή η πρώτη υποψηφιότητα, δείχνει, πως ο Γιώργος Παπανδρέου μας ετοιμάζει διάφορες εκπλήξεις και πως όποιοι είχαν βιαστεί να τον θεωρήσουν ξεγραμμένο από τη πολιτική ζωή ίσως είχαν βιαστεί και τον είχαν υποτιμήσει”.

Σε άλλα σχόλια ακούγεται ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης θα κατέβει υποψήφιος μεν, αλλά όχι με τον Γ. Παπανδρέου αλλά με έναν άλλο καλό του φίλο, το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη που βρέθηκε την Κυριακή στην Θράκη, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ποια είναι η αλήθεια; Όσοι τον γνωρίζουν και βρίσκονται κοντά του, απαντούν: 

“Πρόκειται φυσικά για σενάριο… επιστημονικής φαντασίας που δεν έχει καμία απολύτως βάση. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έχει… αποκρούσει πολλές προσπάθειες κομμάτων να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους τα τελευταία χρόνια…”