Ο Άρης Γρηγοριάδης στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Κολύμβησης Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή του υπτίου Άρη Γρηγοριάδη πραγματοποιήθηκε στο νέο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης την περασμένη Κυριακή (21/12) το 1ο Κολυμβητικό Φεστιβάλ Χριστουγέννων, μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή κολύμβησης όπου συμμετείχαν 350 μικρά δελφινάκια από την Ξάνθη, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και φυσικά την Αλεξανδρούπολη!

Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση από τον ΟΦΘΑ, τα 106 μικρά δελφινάκια των ακαδημιών της ομάδας μας αλλά και οι λιλιπούτειοι κολυμβητές των υπολοίπων ομάδων απέσπασαν για την τεχνική τους, την αγωνιστικότητα και την ομαδικότητά τους το χειροκρότημα των γονέων, φίλων και συγγενών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Όλα τα δελφινάκια πήραν μετάλλιο δίπλωμα και φωτογραφήθηκαν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κολύμβησης Άρη Γρηγοριάδη.

Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η επιβράβευση των παιδιών για την καθημερινή τους προσπάθεια στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής, η σημασία της προσπάθειας και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους. Με ανακοίνωσή του ο ΟΦΘΑ ευχαριστεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή Άρη Γρηγοριάδη για την τιμή που έκανε στον σύλλογο να βρεθεί σε αυτήν την εκδήλωση, όλους τους αφανείς εθελοντές, τους γονείς των μικρών αθλητών του Ο.Φ.Θ.Α. καθώς και τα παιδιά της Αγωνιστικής αλλά και Προαγωνιστικής ομάδας που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί οργανωτικά όσο καλύτερα γινόταν το 1ο Φεστιβάλ Κολύμβησης.

Την παραμονή ο Άρης Γρηγοριάδης επισκέφθηκε το Χριστουγεννιάτικο Πάρτκο που έχει δημιουργηθεί από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και φωτογραφήθηκε στο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του Ο.Φ.Θ.Α. (από όπου και η αναμνηστική εικόνα).