Δε παίζει “Χαριλάου” με Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Μαόυρο Πόι από το νέο έτος

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έκλεισε τη χρονιά με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και θα κάνει τις γιορτές από τη πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Από το νέο χρόνο αρχίζουν τα δύσκολα, αφού η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στις 11 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο παιχνίδι αυτό σίγουρα θα στερηθεί τον Αδάμ Καραπατσιά που αν και μπήκε αλλαγή στη λευκή ισοπαλία στη Φλώρινα με τη Θύελλα Φιλώτα, αποβλήθηκε πολυ γρήγορα και άδικα με τις δυο κίτρινες που δέχτηκε. Eπομένως ο Καραπατσιάς, σύμφωνα με το καταστατικό του πρωταθλήματος , αλλά και πρώτο της κατηγορίας στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (που είναι και το αμέσως επόμενο) δεν θα αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 11 Ιανουαρίου 2015, αφού δεν δίναται η δυνατότητα επιλογής στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, όπως στη Super League.

Αλλά και ο Άρης θα έχει μια μεγάλη απώλεια λόγω των καρτών που συμπλήρωσε ο Μάουρο Πόι με τη κίτρινη που δέχτηκε ορθώς για θέατρο από τον Στέφανο κουμπαράκη από στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Έβρο Σουφλίου ήταν η τέταρτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρωην Αργεντινός επιθετικός της Ξάνθης και πρώτος σκόρερ του Άρη με 7 τέρματα θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Εθνικό και θα τεθεί εκ νέου στα πλάνα  στο παιχνίδι με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 18 Ιανουαρίου.

Η διοίκηση του Εθνικού θα ήθελε μέσω της σελίδας της να ευχαριστήσει την αντίστοιχη του Φιλώτα για την άψογη φιλοξενεία την οποία υποόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Εθνικού εύχεται σε όλους τους φίλους του επίσης καλές γιορτές!