Κλείνει το κολυμβητήριο και πάει… εξορία για προπονήσεις ο (με φιλοδοξίες ανόδου) ΚΟΞ!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Υποσχέσεις ανόδου άφησε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης στο πόλο, με τις εμφανίσεις και τις νίκες που πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά που διοργάνωσε στο κολυμβητήριο Ξάνθης. Ωστόσο η ομάδα θα αναγκαστεί να… εξοριστεί, αφού το κολυμβητήριο θα κλείσει για τον χειμώνα!!!

 

Η διοίκηση της ομάδας ευελπιστεί στη συντομότερη δυνατή επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου! Με το κλείσιμο της πισίνας της πόλης, η ομάδα του Κ.Ο.Ξ αποφάσισε να θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο κολυμβητήριο της Καβάλας, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό, ώσπου να επαναλειτουργήσει αυτό της Ξάνθης.

“Αυτό που ευελπιστεί η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας, είναι να ανοίξει το συντομότερο δυνατό η πισίνα για να μην μείνει εκτός προπονήσεων η ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να εξαλειφθούν και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης, κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος να δώσει μία αποδοτική και σύντομη λύση για το κολυμβητήριο που παλιότερα είχε παραμείνει για καιρό κλειστό και είχε βανδαλιστεί, προκαλώντας μεγάλες ζημιές που κόστισαν στο Δήμο μας”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΚΟΞ.

Και συμπληρώνει: “Θα πρέπει  να στηρίζουμε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα τον υγρό στίβο, όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προβλήματα υγείας και αθλούνται για θεραπευτικούς λόγους. Και ακόμη περισσότερο, για να μειώσουμε τον αριθμό των πνιγμών στις παραλίες, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδάκια να έχουν πρόσβαση στις εκμαθήσεις κολύμβησης!”.

Στην φωτογραφία η ομάδα του ΚΟΞ που αναγκάζεται να… εξοριστεί στην Καβάλα για να κάνει προπονήσεις. Απο αριστερά προς δεξιά στη φωτογραφία βλέπετε τους Σταύρο Κωνσταντινίδη, Φίλιππο Γκουρλίτσας, Ραμαδάν Ογλού Σαμπάν, Γιώργο Ορφανίδη, Γιάννη Τσάκαλο, Χρήστο Τσάκαλο, Νίκο Τσούτσα, Θοδωρή Παυλίδη, Χάρη Κυρατζόγλου, Αντώνη Χαμαλίδη και Χρήστο Ιωάννογλου.