Βασικός ο Λοντίγκιν στην φιλική νίκη της Ρωσίας επί της (επόμενης αντιπάλου της Ελλάδας) Ουγγαρίας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Η Ουγγαρία είναι η επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016. Στο τελευταίο της τεστ πριν από την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Ρωσία, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε ως βασικός κάτω από τα δοκάρια ο Γιούρι Λοντίγκιν.

 

Ο Ιγκνάσεβιτς στο 49’ έβαλε τους Ρώσους μπροστά στο σκορ, για να έρθει ο Κερζάκοφ στο 80’ να κάνει το 2-0 «καθαρίζοντας» το ματς για την ομάδα του. Οι Μαγυάροι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τέρμα του Νίκολιτς στο 86’ που παραβίασε τα δίχτυα του πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης, με τον συγκεκριμένο επιθετικό να έχει ακουστεί αρκετά για την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ντιμπούζ, Γιουχάζ, Φιόλα (57’ Πόορ), Καντάρ, Φορό, Τόζερ, Τζούτζακ (65’ Γκιούρκσο), Κάλμαρ (46’ Σίμον), Σαλάι, Κόβακς (46’ Νίκολιτς), Λοβρένσικς (46’ Στίμπερ).
ΡΩΣΙΑ: Λοντίγκιν, Μπερεζούτσκι (46’ Ιγκνάσεβιτς), Γκρανάτ (71’ Σεμένοφ), Σενίκοφ, Μακέεφ, Σαμέντοφ, Σιρόκοφ (46’ Κοκόριν), Γκλουσάκοφ (77’ Οζντόγιεφ), Τζαγκόεφ, Τζούμπια (63’ Κερζάκοφ), Κανουνίκοφ (46’ Σερίσεφ).