Ύποπτο (και) για την ΟΥΕΦΑ το Ολυμπιακός – Πανθρακικός και άλλα τέσσερα φετινά ματς

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Φάκελο με πέντε ύποπτα ματς της φετινής περιόδου έχει αποστείλει η ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή “Δίκη” του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η αναμέτρηση Ολυμπιακού – Πανθρακικού της περασμένης εβδομάδας, για την οποία είχε αναφερθεί η μη κυβερνητική οργάνωση Federbet. 

Η διαφορά σε σχέση με εκείνη την αναφορά και την τωρινή είναι το γεγονός ότι πλέον ο αγώνας δεν χαρακτηρίζεται ως ύποπτος μόνο από την συγκεκριμένη ΜΚΟ με έδρα τις Βρυξέλλες αλλά από την ίδια την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, που φέρεται να έχει στείλει σχετικό έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βασιζόμενη στην έκθεση της δικής της εταιρείας, της Sportsradar.

Σύμφωνα με την έκθεση της Sportsradar, είχαν παιχτεί πολλά χρήματα στο συγκεκριμένο ματς για το όβερ και το χάντικαπ, τόσο πριν την έναρξη της αναμέτρησης όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα, τα οποία ήταν ασυνήθιστα πολλά για τα δεδομένα των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.  Η Sportradar δεν έχει εστιάσει την ευθύνη κάπου, σε αντίθεση με την Federbet που ρίχνει ως γνωστόν την υποψία σε παίκτες του Πανθρακικού.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρονται ως ύποπτα ματς επίσης τα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 (20/9), Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 0-1 (23/9), Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3 (18/10), ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1 (26/10). Το τελευταίο παιχνίδι επίσης χαρακτηρίζονταν ως ύποπτο από την Federbet.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΤΗΣ FEDERBET ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΌΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ FEDERBET ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ FEDERBET ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ