Tα ευχαριστώ του κόουτς της Ασπίδας Νεδήμ Καρά Αχμέτ!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ευχαριστήρια ανακοίνωση στο διαδίκτυο σε όλους όσους ήταν κοντά στη ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης με την επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α2 κατηγορία μπάσκετ γυναικών, ανέρτησε πριν από λίγο ο αρχιτέκτονας της μεγάλης αυτής επιτυχίας του Θρακιώτικου μπάσκετ Νεδήμ Καρά Αχμέτ.

Η ανάρτηση του κόουτς έγινε στη προσωπική σελίδα του στο facebook:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 Άλλο ένα θετικό μάθημα έφτασε στο τέλος του υπέρ της ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ. Υλοποιήθηκε ο στόχος μας! Όμορφο μπάσκετ!!!!!! Μπράβο οικογένεια, το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός, η χαρά, η λύπη, η στεναχώρια, η ένταση, το ξέσπασμα, η κούραση, ο ανταγωνισμός, η συνεργασία, η αδρεναλίνη, το ξεφάντωμα, τα όνειρα, οι στόχοι, το άγχος, η υπομονή, ο πόνος, η ανταμοιβή, οι προσδοκίες, η αντιπαλότητα, το χαμόγελο, το δάκρυ, ο θόρυβος, oı κραυγές, η ελευθερία, η πίεση, το αποτέλεσμα, ο φόβος, η αυτοπεποίθηση, η εμπιστοσύνη, η αδελφότητα, η εχθρότητα… Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο…….. αυτό που νοιώθουμε για την ομάδα μας!!! Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις για αυτή την ομάδα. Η προσπάθεια που κατέβαλαν στους αγώνες μπαράζ ανόδου για τη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών ήταν πραγματικά τεράστια και δεν περιγράφεται με λόγια.

ΑΞΙΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Αντώνογλου Λένα, Κάραλίδου Σταυρούλα, Καραλίδου Βίκη, Παπαευαγγέλου Βάσω, Καραλή Δήμητρα, Σουλιώτη Στέλλα, Παπαχρυσοβέργη Ανθή, Ποντίκα Ευαγγελία, Παπαϊωάννου Ειρήνη, Ομέρογλου Εμινέ, Καρακατσάνη Δώρα, Γκιρκίζα Μυρτώ, Μαμαλίγκατζη Μαρία.

Επίσης ευχαριστώ τα κορίτσια που συμμετείχαν στις προπονήσεις άλλα και σε κάποιους αγώνες του γυναικείου και βοηθούσαν με τον τρόπο τους: Ταταρίδου Ελένη, Αλατζά Ελισάβετ, Χιλιώτη Χρύσα, Γαρουφαλη Κωνσταντίνα, Μεχμέτ Ουστά Ντιλάρα, Χαλκίδου Ειρήνη, Κουτρουβέλη Κωνσταντίνα, Σταγάκη Άννα, Μαγουλίδου Αθηνά, Αθαναηλίδου Γεωργία.

Τους συναδέλφους μου προπονητές στο σύλλογο Παναγιωτόπουλο Δημήτρη και Ιωαννίδη Κώστα που ξυπνάμε και κοιμόμαστε με την ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ, Πεχλιβανίδη Παναγιώτη, Σουλώτη Γρηγόρη που μας βοήθησε πολλοί με τα φιλικά που παίξαμε με τους παμπαίδες και τον Βαχαρίδη Χρήστο που κατά την διάρκεια του τουρνουά ήταν συνέχεια μαζί μας , δίπλα μας. Τους ανθρώπους της διοίκησης Καλτσογιάννη Δήμο, Ραφτόπουλο Πέτρο, Παπατσαρούχα Ρούλη και Αθανασιάδη Θόδωρο τον φροντιστή της ομάδας Κερασίδη Νίκο, τον ορθοπεδικό Σαββίδη Ματθαίο και Φυσικοθεραπευτή Χατζόπουλο Αχιλλέα.

Στα Μ.Μ.Ε. – Στıς εφημερίδες Ξάνθη sport (Γιαλαμίδης Κώστας), Εμπρός (Καλτέκης Δημήτρης), ιστοσελίδες Thrakisports (Αμποβιανίδης Νεκτάριος, Καραγιάννης Κώστας), OlaXanthi (Χρήστο Παπαεμμανουήλ), Xanthisports, Thrakisport, Xanthibasket, Tsiotrasblog (Τσιότρας Βασίλης), Weplayball.

Την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ που με την συγχαρητήρια ανακοίνωση που έβγαλε δείχνει την συνεργασία, αλλά και το δέσιμο που έχει αυτή η πόλη. Πάντα ενωμένοι θα πάμε μπροστά.

Δεν θα μπορούσα βέβαια να παραλείψω και να μην ευχαριστήσω τıς αθλήτριες του συλλόγου που είναι φοιτήτριες στην Θεσσαλονίκη φυσικά τους γονείς, φίλους που είτε βρέθηκαν στο γήπεδο είτε ήταν μακριά μας, άλλα βοήθησαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια της ομάδας  (Βράνια Ευαγγέλια, Σπυριδοπούλου Αγάπη, Πλουμπή Αθηνά, Γαβριηλίδου Λίνα, Τζέγκα Φώτη, Γερασιμίδη Αλέξανδρο, Φάκα Ηλιάνα, Ψωμαδοπούλου Ευαγγελία, Γιαννακίδου Χρύσα, Βασιλειάδου Δέσποινα, Κέλλη Κυπαρισσία, Παπαϊώαννου Σαβίνα, Αβραμίδου Πένυ, Παπαϊώαννου Κώστα, Μουρβάκη Νίκο, Δήμα Σωκράτη, οικογένεια Μαμαλίγκατζη, οικογένεια Καραλή, οικογένεια Σουλώτη, οικογένεια Γκιρκίζα και όλους τους γονείς και φίλους παρότι δεν ήταν δίπλα μας στο γήπεδο είχαμε την ψυχολογική τους στήριξη από όπου και αν βρισκόντουσαν.

Όλους τους ανθρώπους που είτε με τηλέφωνο είτε με μήνυμα μας έδωσαν συγχαρητήρια και μας ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία.
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Για το τέλος αφήνω τα δυσάρεστα με τον σοβαρό τραυματισμό της αθλήτριας μας Καραλή Δήμητρας της εύχομαι ταχεία ανάρρωση , οι συμπαίκτριες της παίξανε και για αυτήν και της δώσανε μεγάλη χαρά .
Κορίτσια τα δύσκολα ξεκινάνε από εδώ και πέρα . Ας το χαρούμε !!!! μετά θα πάρουμε τις δύσκολες αποφάσεις για την συνέχεια .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

Απάντηση από ThrakisportS:

Κόουτς η οικογένεια του ThrakisportS σε ευχαριστεί και σου υπόσχεται ότι και φέτος θα είναι δίπλα στην ομάδα και σε εσένα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και όχι μόνο εκεί!