Επιτυχίες για τον ΝΟΑ στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το Σαββατοκύριακο 28-29/6 στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκαν οι θερινοί κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών για κολυμβητές και κολυμβήτριες 9,10,11 και 12 ετών, με διοργανωτή την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι αγώνες διεξήχθησαν για πρώτη φορά στο νέο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης σε τρεις αγωνιστικές ενότητες. 

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) κατέκτησαν 40 μετάλλια (7 χρυσά, 19 ασημένια και 14 χάλκινα).

Ο έφορος κολύμβησης του ΝΟΑ Γιώργος Ασπιώτης με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 αναφέρθηκε στα τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών, ακαδημιών και πισίνας εκμάθησης ευχαριστώντας όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με τον ΝΟΑ την φετινή χρονιά και ειδικότερα την υπεύθυνη προπονήτρια του τμήματος κολύμβησης Παναγιώτα Αθανασίου καθώς και τις προπονήτριες Δάφνη Δεληγιάννη, Κατερίνα Σκεύα, Πασχαλίνα Κουπελίδου, Ελένη Ορφανίδου, Έφη Δεληγιάννη και Μανώλη Γκόγκο.

Επίσης ο κ. Ασπιώτης ευχαρίστησε τους εφόρους των τμημάτων για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία που υπήρξε προς όφελος του συλλόγου και ειδικότερα τον Γιώργο Λουμπούτη του προαγωνιστικού τμήματος, τον υπεύθυνο για την πισίνα εκμάθησης Βίκτωρα Καρασάββα και την γραμματέα του ομίλου Σταυρούλα Γκιρτζίδου που παράλληλα με τα καθήκοντά της ως γραμματέας προσέφερε τις υπηρεσίες της και ως έφορος του τμήματος των ακαδημιών.

Τίποτε δεν έγινε τυχαία και δεν χαρίστηκε το παραμικρό στην εφετινή πετυχημένη πορεία της κολυμβητικής ομάδας. Πολύς κόπος, προγραμματισμός και άριστες σχέσεις μεταξύ διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων αποτελούν την ταυτότητά του συλλόγου και συνθέτουν ένα πετυχημένο μοντέλο σύγχρονου κολυμβητικού τμήματος.

Το τρίπτυχο διοίκηση, αθλητές και προπονητές με τη συνεχή συμπαράσταση όλων των γονέων, απέφερε το σπουδαίο αποτέλεσμα και δημιουργεί τη βάση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και καταξίωση στο χώρο του υγρού στίβου Πανελλαδικά. Χαμηλοί τόνοι, μεθοδική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και καλές συνθήκες προπόνησης αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας και αυτή η προσπάθεια αναμφίβολα θα συνεχιστεί χωρίς εκπτώσεις.