Παρελθόν ο Μελίσσης και από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου μετά την ήττα στο μπαράζ με την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος Μελίσσης έλυσε χθες το συμβόλαιο του και αποτελεί παρελθόν από την ερυθρόλευκη ομάδα.

Ο έμπειρος πρωην αμυντικός και του Πανθρακικού, παρότι δενόταν με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το ρόστερ, όπως και έγινε. Ο 31χρονος πια πρώην διεθνής 2 φορές Μελίσσης, αγωνίστηκε σε 33 ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και σε έξι κυπέλλου και πέτυχε ένα γκολ. Επίσης, όπως αναμένονταν, στον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν και ο τερματοφύλακας Γεωργίου.

Ο Χρήστος Μελίσσης, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 2000 στη Νάουσα και μεταγράφηκε το 2001 στον Πανσερραϊκό. Τον Ιανουάριο του 2005 έκανε το πρώτο άλμα στην καριέρα όταν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2008 όταν και αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στον Παναθηναϊκό είχε ελάχιστες συμμετοχές, την σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν 2010-11 δόθηκε δανεικός στην Πορτογαλική Μαρίτιμο. Το 2012 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1 ετους με τον Πανθρακικό. Με το τέλος του συμβολαίου του υπέγραψε με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου και εκεί έμεινε για ένα μόνο χρόνο.