Παπαστεριανός: «Έχω συμφωνήσει με την Ξάνθη»

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Επιβεβαίωσε τα όσα σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση (Θυμηθείτε ΕΔΩ) o Χαλκιδικιώτης μέσος Μανώλης Παπαστεριανός σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Μανώλης Παπαστεριανός που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της Skoda Ξάνθη, με αφορμή την χορηγία του Ελληνικού χρυσού στον Άρη. Επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την συμφωνία του με την ομάδα της Θράκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε για την μεταγραφή του στην Ξάνθη:

«Έχω συμφωνήσει για 2+1 χρόνια με την Ξάνθη. Πέρασα έναν όμορφο χρόνο στη Ρουμανία, οι άνθρωποι μου φέρθηκαν καλά και έμεινα και εγώ ευχαριστημένος από την ομάδα. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά εγώ είδα στην Ξάνθη μια καλή ευκαιρία να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε μια ομάδα που είναι κόσμημα και παράδειγμα προς μίμηση. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα».

Για την χορηγία της «Ελληνικός Χρυσός» μια και κατάγεται από το μέρος που γίνονται οι εξορύξεις της εταιρείας:

«Έχουμε τραβήξει πολλά όλο αυτό το διάστημα εμείς από την Ιερισσό Χαλκιδικής με την εταιρεία αυτή. Το έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν συζητήσεις, όμως, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ανακοινώσεις δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι. Το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα διχάσει πολύ κόσμο, όχι μόνο Αρειανούς αλλά και ολόκληρη την κοινωνία. Υπάρχει ήδη μεγάλος διχασμός, αφού άνθρωποι έχουν μπει στη φυλακή και γενικότερα όποιος κινείται ενάντια στην εταιρεία το πληρώνει πολύ ακριβά. Όσον αφορά εμένα, από την αρχή δεν συμφωνούσα με την λεγόμενη επένδυση, και επομένως δεν συμφωνώ και με την χορηγία γιατί θα διχάσει τον κόσμο».