Γνωστά ονόματα καλλιτεχνών στα 20 χρόνια του Φεστιβάλ του Άρδα

Το φεστιβάλ φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του και έρχεται δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι για 6 ημέρες στις Καστανιές του Έβρου, από 22 έως 27 Ιουλίου, να ενώσει χιλιάδες νέους από όλη τη Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία. Ένα εξαήμερο μουσικής, έντασης και ελευθερίας γεμάτο εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις μέσα στο καταπράσινο παραποτάμιο δάσος του ποταμού Άρδα!

 

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες: Χάρις Αλεξίου, Τάνια Τσανακλίδου, Λάκης Παπαδόπουλος, Locomondo, Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Μαργαρίτης, Νίκος Ζιώγαλας, Stavento, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Κίτρινα Ποδήλατα, Dilek Koc (TR), Lava, Gadjo Dilo, Σύλλογος Μουσικών και Φίλων Μουσικής Ορεστιάδας (Deep Purple Tribute), Blues Wire, The Bitter Sweet.

Το πλήρες πρόγραμμα και οι πληροφορίες εισιτηρίων θα ανακοινωθούν σύντομα. Το Ardas Festival Fans είναι μια ανεξάρτητη εθελοντική ομάδα ενημέρωσης και προώθησης του φεστιβάλ. Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε έναν ενεργό χώρο επικοινωνίας γύρω από το φεστιβάλ. Βασιζόμαστε σε νέες ιδέες και πρωτότυπο υλικό που δημιουργούμε οι ίδιοι, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι ζούμε το φεστιβάλ από μέσα, όπως όλοι οι επισκέπτες. Στηρίζουμε το φεστιβάλ επειδή το αγαπάμε και πιστεύουμε αυτό που έχουμε και σαν «μότο»: Το φεστιβάλ είμαστε όλοι εμείς!

Πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στο http://ardasfestivalfans.blogspot.gr/ Βρείτε μας στο facebook http://www.facebook.com/ArdasFestival

Πηγή: xronos.gr

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here