Χαμόγελα από Τόρο στην αναχώρηση της Εθνικής για τις ΗΠΑ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–   Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος αναχώρησε από την Πορτογαλία με προορισμό της Αμερική και τα φιλικά με Νιγηρία και Βολιβία. Χαμόγελα για τους διεθνείς, τον Βασίλη Τοροσίδη και πολλά πειράγματα.

Λίγες ώρες μετά το ισόπαλο φιλικό με την Εθνική Πορτογαλίας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος αναχώρησε ευτυχώς χωρίς απώλειες αφού πήγαν όλα καλά με τους τραυματισμούς του Μανωλά και του Παπασταθόπουλου, από το αεροδρόμιο στην Λισαβόνα με προορισμό την Αμερική, που θα αποτελέσει ενδιάμεση στάση πριν την Βραζιλία. Εκεί η Εθνική Ελλάδος θα δώσει δυο φιλικό κόντρα σε Νιγηρία και Βολιβία.

Το κλίμα στην αποστολή είναι πάρα πολύ καλό με όλους τους διεθνείς να περιμένουν πως και πως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία και το ματς της πρεμιέρας. Τα πειράγματα από τους Έλληνες διεθνείς με τα μέλη της αποστολής να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού προς το όνειρο.

Υπενθυμίζεται ότι το ThrakiSportS θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας με δικό του απεσταλμένο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ θα είναι κοντά και στα φιλικά στις ΗΠΑ