Στα ημιτελικά το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης! Πέταξε έξω και το Αγρίνιο και παίζει φάιναλ φορ!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

–  Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Θράκη δηλώνει παρούσα στα ημιτελικά του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος! Πέρυσι ήταν το ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, φέτος το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης που προκρίνεται στους τέσσερις και με το καλό όλοι εύχονται να προκριθεί την Τετάρτη και στον τελικό και να φέρει και την κούπα.

Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αλιστράτη Σερρών, οι Ξανθιώτες μαθητές υπέταξαν το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Σεζέρ Μπαντάκ στο 80ο λεπτό, στο τέλος δηλαδή του αγώνα (οι αγώνες διεξάγονται σε δύο 35λεπτα με εξαίρεση τον τελικό που είναι κανονικό 90λεπτο).

Πλέον , όπως αναφέρει και το olaxanthi από το οποίο αντλούμε πληροφορίες, το 2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης  αγωνίζεται αύριο στην Τριανδρία στα ημιτελικά και φυσικά στόχος πλέον ο μεγάλος τελικός της Πέμπτης στο Καυτατζόγλειο! Στις 9 το βράδυ σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη θα γίνει η κλήρωση των τεσσάρων και θα γνωστοποιηθεί η ακριβής ώρα έναρξη του ημιτελικού!

2ο ΕΠΑΛ Ξάνθης (Καγκασίδου): Δεμένικος, Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου, Ντάρντας, Μπαρκάν, Μπαντάκ, Κωνσταντινίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Πετρόβ, Κιαχίδης, ενώ έπαιξαν και οι Αγγελίδης και Μουσταφά.