Ο Λυμπερόπουλος εισηγήθηκε την απόκτηση του Γούτα

Ανταπόκριση από Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος εισηγήθηκε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης και της Βελγικής Μπριζ Γούτα και Φουρλάνοo αντίστοιχα.

Σχετικά με την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα, όπως αναφέρει το aek1924.gr, ο νεαρός στόπερ είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το καλοκαίρι που μας πέρασε, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως όλοι νόμιζαν.  Η απόκτησή του συνδέθηκε με αυτή του Μάνταλου, με τους περισσότερους να τον θεωρούν ως κλεισμένο από την ΑΕΚ, κάτι που όπως φάνηκε στη συνέχεια δεν ίσχυε.

Μάλιστα, μέσα σε όλο αυτό το σίριαλ για την απόκτησή του υπήρξε και η δήλωσε του Πανόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι «Ο Γούτας πρώτα θα παίξει στην Ξάνθη και μετά θα πάρει μεταγραφή».

Η σεζόν πέρασε, ο Γούτας αγωνίστηκε  και έγινε βασικός στην Ξάνθη και πλέον στην Ένωση εξετάζουν ξανά την περίπτωσή του, χωρίς αυτό βέβαια να επηρεάζει την υπόθεση  Κουρμπέλη τον οποίο στην Ένωση υπολογίζουν αρχικά ως αμυντικό χαφ και όχι ως στόπερ.

Αυτό που δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε είναι ότι η Ξάνθη δεν γνωρίζει ακόμα που θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν, κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών της.

Παρόλα αυτά σημασία έχει ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ενημέρωσε τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ότι η περίπτωσή του εξακολουθεί να ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Φουρλάνου είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Γούτα. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη μιλήσει με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, στον οποίο και έχει μεταφέρει την επιθυμία της “Ένωσης” να τον αποκτήσει, υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από την Μπρiζ.