Β. Κουρνέτας: «Σα να πανηγυρίζω το πρώτο μου πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Βασίλης Κουρνέτας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες και την ηλικία ορισμένων παικτών, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι ξέρουν πως να κατακτούν τρόπαια ενώ έσπευσε να θυμηθεί και τον πρώτο του τίτλο με τον Ολυμπιακό, που ήταν πάλι στον Έβρο 16 χρόνια πριν, τότε απέναντι στην Ορεστιάδα.

 

«Νιώθω λες και είμαι 20 χρονών και πανηγυρίζω το πρώτο πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα. Είναι ωραία στιγμή, είμαι με τους παλιούς μου συμπαίκτες στην αγαπημένη μου ομάδα, νιώθω πολύ όμορφα. Οι εικόνες τα λένε όλα», είπε αρχικά ο άσος των ερυθρολεύκων.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μπορούμε και κατακτάμε ακόμη Πρωταθλήματα.Μπορεί να μεγαλώσαμε, αλλά το άθλημα δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα φέτος και ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα και δείξαμε πως πέρα από το πλούσιο ρόστερ του ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με ψυχή. Συγχαρητήρια σ’ όλους. Το Πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στον Σπύρο Μπλέτσα που δεν είναι εδώ αλλά για εμάς είναι και θα είναι για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να του δώσαμε μεγάλη χαρά».