Οι πρόεδροι Skoda και Ασπίδας στο ThrakiSportS μετά την βράβευση

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στο ThrakiSportS μίλησαν οι πρόεδροι των Skoda Ξάνθη και Ασπίδας Ξάνθης με αφορμή την βράβευση της ομάδας μπάσκετ της Ασπίδας για την άνοδο στην Β’ κατηγορία από την ποδοσφαιρική ομάδα της Skoda Ξάνθη, το βράδυ της Παρασκευής στο “Σαλέ”.

Δηλώσεις προέδρου Skoda Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου:  

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλοι μαζί συμμετέχουμε στον αθλητισμό όλοι μαζί προσπαθούμε να εξυψώσουμε το επίπεδο του νομού μας. Και έτσι πιστεύουμε πως η Ασπίδα με την άνοδο αυτή μετά από τόσα χρόνια ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον Ξανθιώτικο αθλητισμό, και έτσι κρίνουμε πως  ήταν υποχρέωση μας να βραβεύσουμε την διοίκηση τους προπονητές και φυσικά τους αθλητές για την επιτυχία τους αυτή. Άλλωστε σκοπός όλων μας είναι και θα πρέπει να είναι να στρέψουμε την νεολαία στον αθλητισμό και να βοηθήσουμε όλοι ώστε ο αθλητισμός της πόλης μας να στέκεται σε υψηλό επίπεδο και τα νέα παιδιά να είναι στο γήπεδο και όχι σε άλλα μέρη.»

Για τα μπαράζ που έρχονται: «Ακριβώς επειδή είναι πρωτόγνωρη εμπειρία την κάνει ακόμη πιο δύσκολη, έχουμε δημιουργήσει ένα πλάνο και προσπαθούμε να το ακολουθούμε πιστά και είμαστε βέβαιοι πως όταν έρθει η ώρα του αγώνα θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στης απαιτήσεις του αγώνα άλλα και στης προσδοκίες των φιλάθλων μας.»

Δηλώσεις προέδρου Ασπίδας Ξάνθης Πέτρου Ραφτόπουλου:

«Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω πρωτότυπο αλλά με πολύ βαθύτερους σκοπούς. Η ομάδα εκτίμησε την φετινή μας προσπάθεια και είναι πολύ σημαντικό να την έχουμε δίπλα μας. Και οι δυο ομάδες έχουμε κοινό παρανομαστή την Ξάνθη και όλοι μαζί μπορούμε να κρατάμε την σημαία του τόπου μας ψηλά. Για εμάς που το πιστεύαμε από αρκετά νωρίς δεν αποτέλεσε έκπληξη η άνοδος οπότε δεν τρελαθήκαμε αυτή την επιτυχία μια και ήταν κάτι που το βλέπαμε πως έρχεται και χαιρόμασταν κάθε νίκη ξεχωριστά.»

Για την νέα χρονιά: «Από εδώ και πέρα κοιτάμε την Β’ κατηγορία, θα κοιτάξουμε να προωθήσουμε κάποια παιδιά που έχουμε έτοιμα να βοηθήσουν την ομάδα την νέα χρονιά και να ενισχυθούμε με κάποιους παίκτες που θα βρούμε για να στελεχώσουν την ομάδα που θα αγωνιστεί στην Β’ κατηγορία.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SKODA ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ