Photos: Επέστρεψε μεσάνυχτα από την Αλεξανδρούπολη και αποθεώθηκε ο Ολυμπιακός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Στην Αθήνα επέστρεψε με την βραδινή πτήση από την Αλεξανδρούπολη η (νταμπλούχος) ομάδα του Ολυμπιακού, οι παίκτες του οποίου συνάντησαν στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και την αποστολή της Ορεστιάδας, που επέστρεψε με την πτήση από Αθήνα στον Έβρο.

Λίγο μετά την άφιξή τους όλα τα μέλη του Ολυμπιακού, που πέρασαν σχεδόν όλη την επόμενη ημέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Αλεξανδρούπολη αφού είχαν κλειστεί τα εισιτήρια της βραδινής πτήσης για το ενδεχόμενο να χρειαζόταν τέταρτο παιχνίδι, κινήθηκαν προς το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη”.

Εκεί περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν για την αποθεωτική υποδοχή της ομάδας που στέφθηκε για 27η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια. Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, έκανε την εμφάνισή του το πούλμαν το οποίο μετέφερε την αποστολή των θριαμβευτών και η νύχτα έγινε μέρα από τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που άναψαν καπνογόνα και τραγουδούσαν για ακόμα ένα νταμπλ που έπιασε… Λιμάνι!

Από την γιορτή που στήθηκε στους Ρέντη δεν απουσίαζε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης. Δείτε φωτογραφίες από την InTime…