Με τρεις Θρακιώτες το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Με σύνθημα «Ψηφίζουμε – Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, δύναμη και ελπίδα είναι του λαού», έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές. 

Την κεντρική ομιλία και παρουσίαση έκανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Πρόκειται για μια σημαντική μάχη, την οποία δίνουμε ενιαία παντού, σε όλη τη χώρα, με στόχο να ισχυροποιηθούν αποφασιστικά, μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές και στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση. Κεντρικό μας σύνθημα είναι «Σπάμε τα δεσμά των μονοπωλίων, της ΕΕ, δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού».

Ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ βρίσκονται και 3 Θρακιώτες. Πιο συγκεκριμένα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ συμμετέχουν:

• ο Αλέξανδρος Αρβανιτίδης που γεννήθηκε στο Λαγό Διδυμοτείχου και σήμερα είναι εκπαιδευτικός στο 1ο ΕΠΑΛ Πύργου Ηλείας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος του Τμήματος για την Εργατική Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ του ΚΚΕ, 

• ο Μουράτ Χάτζογλου που γεννήθηκε στην Ξάνθη, τελειόφοιτος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΤΕΙ Φλώρινας και σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι μέλος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης 

• ο Θεόδωρος Χιώνης, γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ που γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη.

 

Πηγή:  http://www.paratiritis-news.gr