Video: Άνοιξαν οι ουρανοί στην Ρώμη! Βασικός ο Τόρο αλλά διεκόπη το ματς!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννη Γιαγκίνης

–  Ο Βασίλης Τοροσίδης ξεκίνησε για ακόμα μια φορά βασικός, αλλά ο αγώνας της Ρόμα με την Πάρμα δεν τελείωσε ποτέ! Για την ακρίβεια, πρόλαβαν να παιχτούν μόλις δέκα λεπτά στο Ολύμπικο, μέχρι να αποφασίσει ο διαιτητής να τον διακόψει οριστικά και τελικά να τον αναβάλει.

 

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τα μέτρα τους, καλύπτοντας τον αγωνιστικό χώρο μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη, αλλά τελικά αυτά δεν αποδείχθηκαν αρκετά. Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο και ο διαιτητής Ντε Μάρκο διέκοψε το ματς στο 10ο λεπτό.

Τελικά, λίγα λεπτά μετά, ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς, το οποίο είναι άγνωστο πότε θα συνεχιστεί. Τη Δευτέρα, πάντως, δεν γίνεται αφού η Ρόμα την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Νάπολι στο Coppa Italia.

Η Ιταλία πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία τις τελευταίες 24 ώρες, με έντονες βροχοπτώσεις στα κεντρικά της χώρας και χιόνια στα ορεινά, που έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Δεν εξαιρέθηκε λοιπόν το ποδόσφαιρο…

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/gM_4QRQoR6E?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]