Photos: Μαζί σε ημιτελικό, απόντες στον τελικό Λαμπάκης – Γιαννακίδης

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Τι σας έχω, τι σας έχω; Εκλογές έρχονται και ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε δίπλα – δίπλα να κάθονται τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Άρη Γιαννακίδη, και να παρακολουθούν τον ημιτελικό του Εθνικού με την ΑΕΚ για το Λιγκ Καπ.

Αν και ο δεύτερος από κάποια στιγμή και έπειτα… εξαφανίστηκε, γεγονός είναι ότι αμφότεροι έδωσαν το “παρών” στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος το βράδυ της Παρασκευής (και αυτό τους έλειπε άλλωστε, όχι μόνο λόγω της γνωστής σε όλους φίλαθλης ιδιότητάς τους, αλλά μην ξεχνάμε, αυτοδιοικητικές εκλογές έρχονται!!!).

Μπορεί να είναι ΝΔ ο ένας (Λαμπάκης) και ΠΑΣΟΚ ο άλλος (Γιαννακίδης), ωστόσο αμφότεροι διεκδικούν την επανεκλογή τους δηλώνοντας… υπερκομματικοί – χώρια που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει ένα τα τελευταία χρόνια, αφού αυτοί άλλωστε μας (συ)κυβερνάνε. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι έχουν έρθει τελευταία ακόμα πιο κοντά, με την κοινή τους εξαγγελία για νέο κλειστό στην Αλεξανδρούπολη σε… έξι χρόνια από τώρα (και βλέπουμε).

Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αμφότεροι ενώ έδωσαν το παρών στον ημιτελικό, είδαν ότι έχασε ο Εθνικός και απουσίασαν από τον τελικό. Και όταν λέμε απουσίασαν, εννοούμε και τους δύο, πληθυντικό αριθμό. Τόσο ο Λαμπάκης, που έχει δηλώσει ότι μετά από Εθνικός είναι αεκτζής, όσο και ο Γιαννακίδης, δεν παραβρέθηκαν στην γιορτή του βόλεϊ.

Κατά συνεπεια, οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το βράδυ της Παρασκευής, όχι του Σαββάτου…