Όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Βασίλισσας με τις Νεφέλες

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι «Βασίλισσες της Θράκης» που επικράτησαν στο γήπεδο της Λευκόπετρας με 3-0 απέναντι στις Νεφέλες, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία Κατσαρού που πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας της.

 

Τα κορίτσια του Απόστολου Κουτρουλού μπήκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένες να κερδίσουν ακόμη ένα παιχνίδι, και με την συμπλήρωση περίπου 10 λεπτών κατάφεραν με υπέροχη ατομική ενέργεια της Κατσαρού να μπουν μπροστά στο σκορ. Με τις Βασίλισσες να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους, δεν άργησε να έρθει και το δεύτερο γκολ, με σου της Κατσαρού στο ημίωρο του αγώνα.

Οι «Βασίλισσες» ήταν πολύ ανώτερες και στην επανάληψη και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα πέρα από αυτό της Κατσαρού, ξανά με σουτ με την διεθνή ποδοσφαιρίστρια της Ξανθιώτικης ομάδας να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Πλέον οι «Βασίλισσες» στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη τους αναμέτρηση που αργεί βέβαια ακόμη, μια και έχουν ρεπό την άλλη αγωνιστική, και έτσι το επόμενο ματς για τα κορίτσια της Ξανθιώτικης ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου οπού θα ταξιδέψουν μέχρι τα  Καλύβια Τρικάλων για να αντιμετωπίσουν της τοπικές «Αμαζόνες».

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Απ. Κουτρουλός): Χατζοπούλου, Ναλμπάντη, Τσιρακίδου, Τσία, Χατζηαντωνίου, Βλάχου, Λαζαρίδου, Καρακατσάνη, Κατσαρού, Μετοικίδου, Στεφανίδου.