Βρήκε Εβρίτικο εστιατόριο και γευμάτισε ο Εθνικός στις Βρυξέλλες!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Σε ένα εβρίτικο εστιατόριο (γιατί παντού υπάρχει πατρίδα) γευμάτισαν το απόγευμα οι παίκτες και οι παράγοντες του Εθνικού, που βρίσκονται από το μεσημέρι στις Βρυξέλλες ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης της Τετάρτης με την Ασε Λένικ.

 

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο και την κατάλυση στο ξενοδοχείο, πήγε σε ένα κοντινό εστιατόριο. Το όνομά του; “Έβρος”! Και όπως καταλαβαίνετε, ιδιοκτήτης του ήταν ένας Εβρίτης, ο Παναγιώτης Γκαϊτατζής από το Ασημένιο Διδυμοτείχου.

Οι παίκτες και οι παράγοντες του Εθνικού γευμάτισαν εκεί. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το ThrakiSportS, προς το τέλος πέρασε να τους δει και ο (εβρίτης) υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε σύνοδο των υπουργών της ΕΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τους δέκα παίκτες της αποστολής και το προπονητικό δίδυμο των Θανάση Μουστακίδη και Ανέστη Γιαννακόπουλου, την ομάδα συνοδεύουν στο Βέλγιο ο Πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας, ο γιατρός Βαγγέλης Διαμαντίδης αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΜΓΣ Εθνικός Μανόλης Βουκουρεσλής (στην φωτογραφία βλέπετε τους κ.κ. Τζίμα και Γιαννακόπουλο)

Ο κύριος όγκος όμως των οπαδών του Εθνικού αναμένεται στις Βρυξέλλες το βράδυ της Τρίτης. Αλλά πέρα από αυτούς, όπως αποδείχθηκε και από την… ταβέρνα στην οποία γευμάτισε το απόγευμα της Δευτέρας ο Εθνικός, το θρακιώτικο και δη το εβρίτικο στοιχείο είναι τόσο έντονο, που όχι απλά είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει ελληνική κερκίδα στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και ότι αυτή πιθανότατα θα μετατρέψει στο κλειστό γυμναστήριο της Ζέλικ σε ένα μικρο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”…