Γ’ Εθνική: όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου, στο ντεμπούτο του Σάββα Καρυπίδη στον πάγκο της ομάδας, στο οποίο μάλιστα επέλεξε να χρησιμοποιήσει και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της περιόδου του Ιανουαρίου.

 

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βογιατζής και στο αρχικό σχήμα συμπεριελήφθη και ο Τορομανίδης, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Γκαϊδατζής. Δεν μπόρεσε όμως να προσφέρει τίποτα.

Όταν μπήκε, το σκορ ήταν ήδη 1-0 . Στο 53’ ο Μιλκούδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό. Ο Έβρος δεν αντέδρασε, παρουσίασε ένα από τα χειρότερα φετινά του πρόσωπα στο δεύτερο ημίχρονο και κάπως έτσι ο Χαραλαμπίδης στο 71’ διαμόρφωσε  το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο το ματς είχε ξεκινήσει διαφορετικά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία  στο ματς, όμως το δοκάρι είχε «όχι» στον Βιόπουλο στο 27ο λεπτό και ο Έβρος «πλήρωσε» στο δεύτερο μέρος αυτή τη χαμένη ευκαιρία.

Μετά από αυτήν την ήττα ο Έβρος είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το Αγιονέρι πέτυχε την έκτη νίκη του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Καλογεράκης, Χαραλαμπίδης (73’ Καρπούζης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Αποστολάς, Γραικός, Χασάνογλου, Παλιάτσος (33’ Πεχλιβάνης), Σπάσιτς, Γκέληνος (90+3’ Σοϊλεμεζίδης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Βογιατζής, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τρίχας, Μεμέτ, Τορομανίδης (64’ Αραμπατζής), Καμπιώτης, Βιόπουλος, Λαζαρίδης (22’ Θεοδωράκης, 64’ Γκαϊδατζής).