Με νέο πασαδόρο θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη ο Άρης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την απόκτηση του Σίμο Ντάμποβιτς ανακοίνωσε ο Άρης τη δεύτερη μέρα του 2014. Ο Μαυροβούνιος πασαδόρος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα.

 

Έτσι στον Άρη δημιουργείται ένα από τα καλύτερα δίδυμα στην πάσα, με τον Ντάμποβιτς να πλαισιώνει τον Χαριτωνίδη. Ο Ντάμποβιτς πέρσι είχε αναδειχθεί κορυφαίος πασαδόρος του ελληνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Από το δικέφαλο αποχώρησε πριν μερικές ημέρες για να πάρει μεταγραφή στον Άρη. Ετσι ο Άρης θα έρθει στην Αλεξανδρούπολη με νέο πασαδόρο το μεθεπόμενο Σάββατο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volley League. 

Πρόκειται για κρίσιμο παιχνίδι, ιδίως μετά τις γιορτές, καθώς αντίπαλος του πρωτοπόρου και πρωταθλητή χειμώνα Εθνικού θα είναι ο φορμαρισμένος (4 σερί νίκες) και ενισχυμένος (με τον Νταμποβιτς, οχι όμως και τον Ντεσπέιν) Αρη. 

Η ανακοίνωση: “Ο Α.Σ. Άρης– Τ.Α.Π.  ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον  κορυφαίο πασαδόρο της περσινής χρονιάς, Σίμο Ντάμποβιτς. Ο Μαυροβούνιος βολεϊμπολίστας αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη. Με τη συμφωνία Ντάμποβιτς – Άρη οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν έναν σπουδαίο δίδυμο στη θέση του πασαδόρου, καθώς με το Γιάννη Χαριτωνίδη αναμένεται ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι ο παίκτης που με την αγωνιστική συμπεριφορά του,  οδήγησε τον Άρης στην αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης”.