Γ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Ασπίδας Ξάνθης – Μακεδονικός

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ασπίδα Ξάνθης στο  «Χριστίνα Χριστοδούλου» κερδίζοντας άνετα με  83-66 τον Μακεδονικό, επιβεβαιώνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι πως στην έδρα της είναι εξαιρετικά δυνατή.

Η ομάδα του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου που προερχόταν από την ήττα στην Ευκαρπία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας εξ’ αρχής ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Και ιδιαίτερα μετά τα πρώτα 5 λεπτά οπού οι παίκτες της Ασπίδας σταθερά αύξαναν την διαφορά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κλείνοντας την 1η περίοδο μπροστά με 20-11.

Όπως και στην πρώτη περίοδο έτσι και στην δεύτερη οι Ξανθιώτες ήταν πολύ ανώτεροι και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά. Κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 14 πόντους 44-30.

Κανένα πρόβλημα για την Ασπίδα και στο δεύτερο μέρος με τους παίκτες της Ξάνθιωτικης ομάδας να κρατούν με άνεση την διψήφια διαφορά, κάνοντας και διαχείριση εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με την αήττητη έως τώρα Ανατόλια. ΜΕ το τελικό 83-66 να δείχνει την άνεση με την οποία έφτασε στην νίκη η Ξανθιώτικη ομάδα

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 44-30 (ημίχρονο), 62-48, 83-66 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δημήτρης Παναγιωτόπουλος): Σταμπουλής 7, Κουμπάνης 4, Γρούδος, Οικονόμου, Σιώρας, Δενδρινός 16, Πέτς 4, Τατάρης 6, Καραμπέκης 13, Λιβισιανός 4, Κουτσογιάννης 19, Στεφανίδης 10