Άλλαξε μέρα και ώρα το ντέρμπι κορυφής Εθνικού – ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Και ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικό, όλα δείχνουν ότι πηγαίνει προς αλλαγή ημερομηνίας και ώρας ο αγώνας Εθνικού Αλεξανδρούπολης – ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Volley League, ο οποίος θα αποτελέσει και ντέρμπι κορυφής αφού θα κοντραριστούν οι δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής με τηλεοπτική κάλυψη απο τη Nova. Όμως το κανάλι ήταν αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει την αναβολή του κατά… 25 ώρες, για δύο λόγους: οικονομικούς αλλά και τηλεθέασης.

Με δεδομένη την βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων αλλά και την εμπορικότητα των κιτρινόμαυτων, η αναμέτρηση προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να έχει υψηλή τηλεθέαση, ιδίως από τους φίλους της ΑΕΚ. Ωστόσο την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι παίζει και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ στο… ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με την Τριγλία Ραφήνας, ματς που επίσης μεταδίδεται από τη Nova. Το τελευταίο που θα ήθελαν στο συνδρομητικό είναι να μπερδέψουν τους οπαδούς της ΑΕΚ και να μην ξέρουν τι να διαλλέξουν.

Πέραν αυτού όμως, το απόγευμα της Κυριακής η Nova έχει προγραμματίσει και την κάλυψη του αγώνα Πανθρακικού – Αστέρα Τρίπολης από το ΔΑΚ Κομοτηνής. Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να σταλούν δύο συνεργεία στην Θράκη, κάτι που ανεβάζει το κόστος. Με την μετάθεση του αγώνα Εθνικού – ΑΕΚ ουσιαστικά το ίδιο συνεργείο με κάμερες, βαν, πιάτα και λοιπά μηχανήματα που θα βρεθεί την Κομοτηνή, θα έρθει μια μέρα μετά στην Αλεξανδρούπολη.

Το σχετικό αίτημα έχει γίνει, το βλέπει με ανακούφιση ο Εθνικός αφού του δίνει άλλη μια ημέρα ξεκούρασης αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιτίθετραι ούτε η ΑΕΚ. Έτσι το πιθανότερο είναι ακόμα και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί ότι το Εθνικός – ΑΕΚ θα πάει για Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα με τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova, παρόλο που ακόμα και στο επίσημο πρόγραμμα με τους διαιτητές που εκδόθηκε την Τρίτη από την Λίγκα εξακολουθεί να αναφέρεται ώς ημέρα τέλεσης η Κυριακή και ώρα 4.00…