O κομοτηναίος πολιτικός που πανηγύρισε την ήττα του Πανθρακικού από τον ΠΑΟΚ!!!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Είναι από τους πιο γνωστούς πολιτικούς της Κομοτηνής. Αντιδήμαρχος, γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αλλά εκτός από ΠΑΣΟΚάρα είναι και… ΠΑΟΚάρα. Σε τέτοιο βαθμό, που φαίνεται ότι υποστήριξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακόμα και απέναντι στην ομάδα της πόλης του, τον Πανθρακικό!!!.

Ο φακός του Thraki Photo Agency εντόπισε τον Γιώργο Μανανά στα επίσημα του ΔΑΚ Κομοτηνής. Αυτό που δεν καταλάβαμε από την φωτογραφία είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα, ο γνωστός πολιτικός ΔΕΝ ήταν υποστηρικτής της ομάδας της Κομοτηνής αλλά της Θεσσαλονίκης.

Είναι γνωστός βέβαια για τα φιλοπαοκτζήδικα φίλαθλα αισθήματά του, αλλά ουδείς περίμενε αυτά να εκφράστούν ακόμα και εναντιον της ομάδας της πόλης και των… ψηφοφόρων του. Αλλά για αυτόν είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα πιο ισχυρή, που δεν επιτρέπει εκπτώσεις, ακόμα και αν αυτό κινδυνεύει να έχει πολιτικό κόστος για τον ίδιο.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις αναρτήσεις του στο facebook; Ο Γιώργος Μανανάς έχει επιλέξει να προβάλει διθυραμβικά άρθρα για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή. “Πέρασε σαν σίφουνας”, “Σαν σε προπόμηση”, “Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα” ήταν μερικά μόνο από αυτά. Χώρια η προβολή του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κομοτηνής πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Αν ψάξουμε λίγο πιο πίσω στο facebook, θα διαπιστώσουμε ότι ο Γιώργος Μανανάς μόλις μια εβδομάδα πριν είχε βρεθεί στην Τούμπα, με μπλούζα και κασκόλ του ΠΑΟΚ, φωνάζοντας υπέρ της αγαπημένης του ομάδας.

Και το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης; Όπως και ο ίδιος αποκαλύπτει σε άλλη ανάρτηση για την ήττα με 6-0 της ομάδας Κ17 του Πανθρακικού από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, στην αποστολή της ομάδας της Κομοτηνής συμμετέχει και ο… γιος του. Αλλά ο μπαμπάς δείχνει τόσο άρρωστος παοκτζής, που ικανό τον έχουμε να πανηγύρισε ακόμα και τα τέρματα σε βάρος του ίδιου του του παιδιού.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως ότι είναι ειλικρινής. Άλλοι στην θέση του θα έβαζαν πάνω από όλα τα ψηφαλάκια και ειδικά για το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είχαν αποτινάξει τα ασπρόμαυρα κασκόλ και θα είχαν ντυθεί με πράσινες φανέλες. Αλλά ο Γιώργος είναι αυθεντικό παόκι και δεν το κρύβει…